cik blogger
Penulis :
Alia Nadzirah Salleh
RM15
SINOPSIS
Kenapa awak tak balas surat saya? Saya betul-betul tak faham. Mahal sangat ke tulisan awak? - Green Lantern

“Saya ingat nak kenakan dia lagi. Awak ada idea tak macam mana saya nak jatuhkan dia?” - Najla

“Rasa macam tak percaya. Blog aku baru berumur dua tahun, tapi dah dapat anugerah. Kalau blog aku tu dah meletup, maknanya aku pun meletup samalah. Wah, seronoknya!” - Syafiah Adilah

Hebat sangatkah blog Syafiah Adilah sehinggakan dia begitu seronok dan teruja? Mengapa pula Najla bersungguh-sungguh hendak kenakan Syafiah Adilah? Dan siapa sebenarnya Green Lantern? Bolehkah Syafiah Adilah mempertahankan populariti blognya?
KATEGORI
Remaja
ISBN
978-967-0342-96-2
TARIKH TERBIT
15 Mac 2013
MUKA SURAT
208
BERAT
KOMEN
KALENDAR BUKU PRIMA