jualan gudang akhir tahun karangkraf 2018 (2 - 11 november 2018)
02 November 2018-11 November 2018
Lokasi:Kompleks Karangkraf, Seksyen 15, Shah Alam

“PERGHH... ORANG LAIN SEMUA MERUNGUT BARANG ITU NAIK BARANG INI NAIK, DENGAN SELAMBA JE KARANGKRAF JUAL BUKU RM1.”
.
.
Percaya atau tidak, dengan hanya RM1 korang boleh dapat buku kegemaran tanpa perlu berfikir panjang dan merenung duit dalam dompet korang tu lama-lama!

Ini adalah serius. Bukan nak cakap apa lah, nasi lemak sebungkus pun susah nak dapat dengan harga RM1 zaman sekarang kan?
.
.
Tak rugi jual RM1? Macam mana kami nak untung? Itu bukan matlamat kami. Apa yang kami mahu, korang boleh dapatkan buku yang korang idamkan dengan gembira dan tanpa ada rasa tekanan.
.
.
Bukan sahaja buku serendah RM1, kami juga tawarkan novel best seller daripada penulis terkemuka bermula harga RM3 dan RM5. Dan paling menarik potongan harga untuk semua Al-Quran yang super-duper murah!
.
.
Mempersembahkan, jualan buku paling murah dan paling besar tanah air... .
 
JUALAN GUDANG AKHIR TAHUN KARANGKRAF!!!
JUALAN GUDANG AKHIR TAHUN KARANGKRAF!!!
JUALAN GUDANG AKHIR TAHUN KARANGKRAF!!!

 
.
.
Bila dan di mana?
 
================================
TARIKH: 2 – 11 NOVEMBER 2018
HARI: JUMAAT – AHAD
LOKASI: KOMPLEKS KARANGKRAF, SEKSYEN 15, SHAH ALAM
MASA: 9.00 PAGI - 7.00 MALAM

================================
.
.
Kami mencari 100 pembeli terawal yang hadir pada hari pembukaan (2 November 2018) dan 20 pembeli terawal pada hari berikutnya (3 – 11 November 2018) untuk diberikan hadiah misteri!
.
.
ADA LAGI BONUS!!!
 
Peluang untuk bertemu, bergambar dan beramah mesra dengan novelis-novelis dan penulis-penulis terkenal tanah air setiap hari di pentas mini yang disediakan.
.
.
Bukan itu sahaja. Ada pertandingan mewarna, demo masakan, perkongsian ilmu dan banyak lagi aktiviti sepanjang sepuluh hari tersebut!
.
.
Ok, sekarang pergi dekat kalendar ‘handphone’ korang dan terus set reminder. Sebab jualan gudang ini lain macam sikit, tak sama macam orang lain buat.
 
Sebab kami sediakan yang terbaik untuk anda semua ini :

Gudang yang selesa (kami ada berpuluh-puluh pendingin hawa, kompom sejuk)
Perkhidmatan shuttle (malas nak mengengsot, shuttle hantarkan ke kereta)
Parking super luas (comfirm tak kena saman dengan MBSA)
Surau (Zohor, Asar, Maghrib berjemaah no problem)
Tandas (nak tidur dalam toilet pun boleh sebab bersih)

 
.
.
So apa lagi. Tak teringin ke nak sebarkan berita best ni dekat kawan-kawan, keluarga, jiran, saudara mara dan ahli persatuan rukun tetangga korang? Jangan lupa ajak diorang datang sama-sama, ok. Kami tunggu kehadiran anda!
.
.
#jualangudangkarangkraf2018
#bukuserendahrm1
#jualangudang
#karangkraf
#2hingga11november2018
#warehousesale

Baucar Jualan Gudang Akhir Tahun Karangkraf 2018

DAPATKAN DISKAUN TAMBAHAN DENGAN BAUCAR DISKAUN RM 5 SEMPENA JUALAN GUDANG AKHIR TAHUN KARANGKRAF 2018!

Sila klik link di bawah untuk download dan print baucar:

+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+
bit.ly/baucarjualangudang2018
+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+

Jangan lupa bawa nanti di jualan gudang!

KALENDAR BUKU PRIMA
KATALOG MILIKI SEGERA ! Dapatkan buku baru dan tawaran istimewa bulan ini.