di penjara rindu
Penulis :
Raiza Khairina
RM18.9
SINOPSIS
DI PENJARA RINDU.... akan membawa anda bersama-sama menyelami perasaan seorang wanita yang menjadi mangsa fitnah rakan kampungnya sendiri. Diri mendapat aib, keluarga mendapat malu, kekasih hati menjauh pergi bila pelamin angan musnah tidak kesampaian. Lambaian kasih sahabat menyuntik semangat untuknya terus tabah berdiri.
Hati mana yang tidak merana, apabila kekasih hati gagal memahami gejolak hati. Bukan niat Nurin Amira memilih yang lain. Meskipun berat, pun begitu bukan mudah menghadapi kenyataan.
Zakuan kekasih hati yang pertama dan terakhir. Mohd Najib punca berantakan sebuah perhubungan yang sudah lama terjalin. Nurin Amira pasrah pada takdir hidupnya. Di saat diri putus harapan, hadir Nurain mengubat luka di hati Nurin Amira. Sekurang-kurangnya dengan kehadiran Nurain mengembalikan keceriaan dalam hidup insan yang pernah membahagiakannya.
Apa yang berlaku seterusnya? Bahagiakah Nurin Amira hidup bersama lelaki yang tidak pernah dicintainya itu? Siapakah Nurain di hati Nurin Amira? Di Penjara Rindu pastinya merupakan sebuah novel yang sarat dengan pengajaran dengan menyajikan suka duka dalam kehidupan yang tidak sama sekali kita jangkakan dalam hidup ini.
KATEGORI
Novel
ISBN
978-967-0535-17-3
TARIKH TERBIT
30 April 2013
MUKA SURAT
416
BERAT
KOMEN
TOP 3 SERAM
    TOP 3 THRILLER
    TOP 3 KIDS PRIMA
      KALENDAR BUKU PRIMA