Muka Depan  |  Senarai Buku  |  Penulis  |  Tentang Kami  |  Aktiviti  |  Di Sebalik Tabir  |  Kerjaya  |  Buku Terlaris  |  Katalog
Ala Carte
Majalah Karangkraf


RM 7.00
ISBN: 978-967-5489-17-4
~64 hlm
Bahasa Melayu
Tarikh Terbit: 25 Feb 2010

Sinopsis

Ala carte berasal daripada perkataan Perancis yang bermaksud hidangan masakan yang tersenarai pada menu dan boleh dipilih secara berasingan. Pastinya pilihan cita rasa ala carte mengikut selera masing-masing. Menjimatkan malah mengelakkan daripada pembaziran. Resipi@prima menyenaraikan senarai resipi ala carte untuk anda pilih dan cuba. Bukankah lebih berbaloi jika anda cuba sediakan sendiri? Jadi, tidak perlu lagi ke kedai atau restoran hanya untuk makan. Dan tentunya rasa lebih puas, selesa dan privasi jika makan di rumah bersama ahli keluarga.



Buku-buku Lain:


Sup